Ласерско финиширање на индустриски подови

За нас

Единствена компанија во Македонија која работи со специјални ласерски машини и инструменти со уникатна опрема од највисок квалитт.

  • Во нашето портфолио се голем број успешни проекти - голем број на трговски центри се наши изработени проекти
  • Ги следиме новите трендови во нашата индустрија и постојано се модернизираме
  • Работиме од 2000 година

Во нашето портфолио се голем број успешни проекти - голем број на трговски центри се наши изработени проекти.

Контакт

Услуги

Порамнување
на бетонски подни површини

Користиме специјални ласерски машини и инструменти. Опремата е уникатна и е од највисок квалитт, што докажуваат и нашите проекти.

Цементни кошулки
во Ласерски финишер

Единствена компанија во Македонија која работи со специјални ласерски машини и инструменти.

Индустриски подови, бетонски рампи и приоди
во трговски центри

Можат да се обработат во секој тип на одбрана боја од клиентите.

Галерија

Контакт

Адреса:

С.Стримница, Желино, Тетово, Македонија

Телефон:

+389 70 389 336

Loading
Your message has been sent. Thank you!